Stațiunea Băile Herculane se dezvoltă! Primarul Miclău a semnat contractul de 3,5 milioane de euro!

La un an de la preluarea mandatului, primarul Cristian Miclău se poate lăuda cu un proiect de anvergură prin care este convins că va schimba aspectul stațiunii. Contractul de finanțare a fost deja semnat, astfel că Primăria Băile Herculane a dat startul procedurilor pentru începerea lucrărilor.

În 20 iulie, primarul Cristian Miclău a semnat contractul de finanțare în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, pe axa 7.1, – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului. Contractul are o valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro, fondurile fiind alocate pentru dezvoltarea stațiunii Băile Herculane.

1000x200 dacus 02

Primarul liberal știe exact spre ce obiective va direcționa banii: Parcul Vicol, 3 poduri și două piețe. „Parcul Vicol se reamenajează, o să fie o fântână mare în mijloc și va avea alt aspect. Cele trei poduri sunt podul de la Pecinișca, podul de la stadion și podul de la Hotelul Geta, care intră în reabilitare. Piața 1 Mai este cea de la Hotelul Cerna, la Primărie, iar Piața Hercules este la Hotelul Ferdinand, la biserica catolică”, a declarat Cristian Miclău pentru Express de Banat.

În același proiect vor fi cuprinse și drumurile din stațiune care nu au fost deocamdată asfaltate, dă asigurări edilul-șef. „Munca noastră de un an de când am venit la Primărie începe să dea roade, deși am întâmpinat o grămadă de obstacole”, a mai declarat Miclău.

publicitate si promovare online banner maxagro