Start la înscrieri! Cursuri gratuite pentru elevi, în afara școlii, la Clubul Copiilor

clubul copiilor lugoj

Clubul Copiilor Lugoj a demarat înscrierile pentru anul școlar 2020-2021. Oferta este bogată, iar copiii pot participa gratuit la cursuri.

Modalitatea de înscriere este una simplă, indiferent dacă se efectuează fizic, la sediul instituției pe strada Comina din Paris, numărul 5, în intervalul orar 9-18, de luni până vineri, sau online, prin formularul special dedicat disponibil pe pagina de Facebook Clubul Copiilor Lugoj.

Oferta educațională cuprinde 58 de locuri la Atelierul fanteziei (vârsta minimă 6 ani); 28 de locuri la Ceramică (vârsta minimă 6 ani); 45 de locuri la Ecoturism Art Terra (vârsta minimă 7 ani); 25 de locuri la Meteorologie (vârsta minimă 7 ani); 45 de locuri la Cultură și civilizație engleză (vârsta minimă 6 ani); 20 de locuri la Cultură și civilizație franceză (vârsta minimă 6 ani); 96 de locuri la Dans modern/Gimnastică (vârsta minimă 5 ani); 58 de locuri la Informatică – Tehnologia Informației și a Comunicațiilor (vârstă minimă 7 ani); 30 de locuri la Matematică (vârsta minimă 7 ani); 60 de locuri la Informatică – Programare (minim elevi de clasa a III-a); 20 de locuri la șah (vârsta minimă 5 ani); 10 locuri la Robokids (pentru elevii claselor V – VIII); 72 de locuri la Muzică vocal instrumentală (vârsta minimă 6 ani); 86 de locuri la Pictură/Desen (vârsta minimă 6 ani); 88 de locuri la Teatru (vârsta minimă 6 ani); 45 de locuri la Karting (vârsta minimă 7 ani) și 45 de locuri la Muzică folk (vârsta minimă 6 ani).

leader board 728 x 90 px

Fiecare profesor va putea efectua o selecţie în cazul în care numărul cererilor va depăşi numărul locurilor disponibile, prin testarea aptitudinilor elevului/preșcolarului. Pentru cercurile sportive este necesară o adeverință medicală din care să rezulte că elevul/preșcolarul este apt pentru efort fizic.

În perioada următoare, Clubul Copiilor va transmite informații utile despre modalitatea de începere și de desfășurare a cursurilor.