Start înscrieri pentru extrașcoală! Cursuri gratuite pentru elevi la Clubul Copiilor

Clubul Copiilor Lugoj a demarat înscrierile pentru anul școlar 2020-2021. Oferta este bogată, iar copiii pot participa gratuit la cursuri. Perioada de înscriere se întinde până în data de 30 septembrie, iar modalitatea este una simplă, indiferent dacă se efectuează fizic sau online.

Cei interesați pot alege să completeze o fișă de înscriere la sediul instituției, pe strada Comuna din Paris nr. 5, de luni până vineri, între orele 9-18, sau pot completa un formular online accesând https://forms.gle/cyMVCfFExs1woKne6.

Oferta educațională cuprinde 45 de locuri (minimum 7 ani) la Ecoturism (Art Terra); 25 de locuri (minimum 7 ani) la Meteorologie; 58 de locuri (minimum 6 ani) la Atelierul fanteziei; 28 de locuri (minimum 6 ani) la Ceramică; 45 de locuri (minimum 6 ani) la Cultură și civilizație engleză; 20 de locuri (minimum 6 ani) la Cultură și civilizație franceză; 60 de locuri (minimum 9 ani) la Dans modern/Dans contemporan; 36 de locuri (minimum 5 ani) la Dans modern/Gimnastică; 58 de locuri (minimum 7 ani) la Informatică/TIC; 30 de locuri (minimum 7 ani) la Matematică; 60 de locuri (minimum clasa a III-a) la Informatică-Programare; 20 de locuri (minimum 5 ani) la Șah; 10 locuri (clasele V-VIII) la Robokids; 72 de locuri (minimum 6 ani) la Muzică vocal-instrumentală; 86 de locuri (minimum 6 ani) la Pictură-desen; 88 de locuri (minimum 6 ani) la Teatru; 45 de locuri (minimum 7 ani) la Karting și 45 de locuri (minimum 6 ani) la Muzică folk.

Fiecare profesor va putea efectua o selecţie în cazul în care numărul cererilor va depăşi numărul locurilor disponibile, prin testarea aptitudinilor elevului/preșcolarului. Pentru cercurile sportive este necesară o adeverință medicală din care să rezulte că elevul/preșcolarul este apt pentru efort fizic.

În perioada următoare, Clubul Copiilor va transmite informații utile despre modalitatea de începere și de desfășurare a cursurilor.