Stăm acasă și citim! Recomandări de bloguri online antipandemie și antiinfodemie!

Voi cum vă mai valorificați perioada de stat în casă? Mulți antreprenori, persoane publice și studenți au trecut în online și au început să scrie și să inspire oamenii care vor să citească și să fie corect informați. Am făcut o listă de bloguri prin care să căutați inspirație!

  1. Dacă vrem comunitate și vrem și informații concludente, haideți pe https://www.dolloshka.ro/. Blogul aparține unei studente de la Psihologie din anul al III-lea, iar ultimul său articol vorbește despre psihologia pandemiei și are multe informații calitative. Andreea dezvoltă și ideea de comunitate în Timișoara și e implicată în super multe proiecte de voluntariat. A ajutat chiar și o organizație a femeilor cu cancer la sân, într-un mod inedit!
  2. Despre antreprenori: https://roxanapuris.blog/. Roxana conduce propriul business, foarte personal și în armonie cu natura. Ca antreprenor, Roxana a scris despre problemele pe care le întâmpină oricare antreprenor în această perioadă, a informat și a sfătuit toți cititorii ei.
  3. Cum trebuie să reducem mersul la cumpărături și cum valorificăm orice aliment din casă? https://laprajiturela.ro/ e aici pentru voi. Pe Instagramul ei găsiți videoclipuri cu modul de preparare a unor rețete delicioase din practic „orice”.
  4. Pentru mămici și copii am ales http://www.danarogoz.com/, pentru că cei mici abia așteaptă să iasă afară și le e greu să înțeleagă de ce acum nu se poate.
  5. Voi ce mai urmăriți în online? Ce vă inspiră?

Toată perioada de stat în casă trebuie să ne învețe pe fiecare o lecție. Este bine să analizați sursele și paginile web pe care le urmăriți și să trageți niște concluzii.