Staicu revine la Reşiţa. Din primăvară, joacă pentru FC Caransebeş!

Viorel Lolea are nevoie de întăriri pentru ca Muncitorul să iasă din pasa proastă prin care trece în Liga I de futsal după un debut excelent de campionat. Ţintele antrenorului sunt mai mulţi jucători care au trecut prin Valea Domanului.

Trupa pregătită de Lolea a surprins plăcut la debutul în primul eşalon de futsal al ţării, dar subţirimea lotului a început să-şi spună cuvântul după câteva etape. Ca şi cum lotul nu ar fi fost destul de restrâns din punct de vedere numeric, Muncitorul i-a mai pierdut şi pe Mozici şi Pitaru, care au preferat să lase fotbalul de sală pentru câte un loc de muncă în străinătate. Consecinţele s-au văzut imediat, roş-negrii pierzând meci după meci. Cam de fiecare dată, diferenţa s-a făcut în repriza secundă. Aşa s-a întâmplat şi la ultimul meci jucat de Muncitorul acasă, cu United Galaţi, pierdut cu 3-6. ,,Am avut şi la acest meci doar şapte jucători, după trei minute s-a accidentat şi Costescu şi nu am mai rămas decât cu două schimbări, ceea ce e foarte puţin la jocul de futsal. Nu putem gestiona finalurile de joc. Mergem înainte, încercăm să mai aducem jucători de valoare, chiar dacă nu sunt jucători de futsal, ci fotbalişti de teren mare pe care încercăm să-i adaptăm cât mai repede. Se simte că nu mai avem în lot niciun jucător cu profil defensiv”, a declarat Lolea.

1000x100 casa brutarului

După ce l-a legitimat pe Vădrariu, ultima oară la Metalul, Muncitorul s-a înţeles şi cu Marius Staicu, fostul idol al fanilor din Valea Domanului. Cândva golgheter al Reşiţei, „Staicone” va îmbrăca din nou tricoul roş-negru. Nu al trupei din Valea Domanului, ci pe cel al Muncitorului. „Voi juca până în iarnă futsal, la Muncitorul. Am fost contactat de FC Caransebeş şi e foarte posibil ca din retur să joc acolo”, a recunoscut fotbalistul.

Comments

  1. Gusca says:

    Bafta !

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Lolea ar fi cazul să-şi vadă “lungul nasului” şi să întindă plapuma cât să-şi acopere principalele atribuţii! Cred că funcţia de preşedinte a AJF cuplat ca bonus de cel de observator la liga a 2-a AJUNG! La futsal, la copiii Muncitorului, la supervizionar al meciurilor Metalului şi a Caransebeşului nu e nevoie de Lolea!