Stadion de rugby modern la Timișoara. Primăria, primul pas pentru a repara baza sportivă din Ronaț

stadion rugby2

Timișoara va avea un stadion de rugby modern, în viitorul apropiat. Primăria vrea să repare baza sportivă din cartierul Ronaț, astfel că a scos la licitație proiectarea pentru acest obiectiv de investiții.

După Complexul sportiv Bega, Primăria Timișoara a scos la licitație și serviciile de proiectare pentru modernizare stadionului de rugby din cartierul Ronaț. Mai precis, instituția caută o firmă care să realizeze serviciile de expertizare și proiectare, faza DALI.

Dorim să creștem calitatea infrastructurii atât pentru sportul de masă, cât și pentru sportul de performanță. Ne mândrim cu realizările echipei de rugby a orașului la nivel național, iar stadionul „Gheorghe Rășcanu” va avea la finalul investiției condiții moderne pentru desfășurarea meciurilor”, a informat Primăria Timișoara.

Instituția își propune să realizeze o serie de lucrări de reparații la stadionul de rugby din Ronaț. Și anume, să repoziționeze terenul actual pentru a amenaja două terenuri de joc, să amenajeze un teren pentru antrenamente și să închidă perimetrul de la stadion.

De asemenea, va fi montat un sistem de iluminat nocturn, irigarea se va face automat și va fi realizat un sistem de încălzire electrică a terenului. Totodată, tribuna va fi acoperită cu scaune moderne și vor fi realizate spații sanitare și administrative necesare pentru respectarea normelor UEFA și a organismelor de reglementare din domeniu.

Valoarea estimată a contractului pentru serviciile de proiectare este de peste 200.000 lei, cu TVA inclus. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 7 septembrie, la ora 15.00.