Spune stop abandonului! Oraviţa te invită să fii pro sterilizare

Un oraș curat, mai puține animale abandonate pe marginea drumului și implicit înlăturarea relelor tratamente aplicate patrupedelor – toate acestea se pot materializa dacă, săptămâna aceasta, locuitorii orașului de pe Valea Carașului vor da curs unei noi campanii de sterilizare.

Astăzi, 3 noiembrie, și mâine, 4 noiembrie, cetățenii din Oravița sunt rugați să ia parte la o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinii lor și pisicilor, o acțiune demarată de Primăria Oravița, în parteneriat cu ONG-urile: SUSY UTZINGER STIFTUNG și DARIUS VET PRAXIS.

În atenţia tuturor celor care vor dori să-şi sterilizeze animalele, întreaga procedură se va desfășura în incinta adăpostului public din Oravița, aflat pe variantă, după groapa de gunoi, totul în intervalul orar 09.00-15.00.

leader board 728 x 90 px

Stăpânii animalelor sunt îndemnați să nu hrănească patrupedele înaintea procedurii şi să ceară sfatul medicului în privinţa unei recuperări adecvate postoperatorii. În acelaşi timp, nu trebuie ignorate măsurile de siguranţă pentru a evita răspândirea noului coronavirus.

Sursa foto principal: ciclovivo.com.br.