Sprijin pentru patronii de terase din Reșița! Chirie la jumătate de preț

gif card de energie dacus 1000x100 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

În ședința ordinară din luna mai, consilierii locali au luat în discuție un proiect de hotărâre legat de modificarea chiriilor la terasele permanente și sezoniere din municipiu, ținând seama de faptul că proprietarii acestora au avut pierderi serioase din cauza stărilor de urgență și de alertă instituite în ultimele două luni și jumătate.

Primarul Ioan Popa consideră că hotărârea luată de consilierii municipali este una normală față de acele societăți care își plătesc în mod onest taxele și impozitele la stat.

„Le-am propus colegilor mei reducerea tarifelor cu 50% pe tot anul 2020 din dorința de a veni în sprijinul celor care au fost realmente loviți de pandemia de COVID-19. Eu sper să le fie un pic de ajutor. Este vorba de câteva sute, undeva la vreo două sute, întrucât nu vorbim doar de terasele clasice, ci și de multe alte spații comerciale și prăvălii care au amenajat terase în fața lor”, a mărturisit primarul Reșiței într-o conferință de presă.

publicitate Timisoara banner maxagro

Potrivit ultimelor reglementări, terasele urmează să se deschidă începând cu data de 1 iunie, respectând toate măsurile referitoare la păstrarea distanței fizice și a numărului de clienți la o masă. Pentru că solicitări există, iar oamenii sunt nerăbdători să petreacă timpul liber cu prietenii la o cafea, primarul Popa a mărturisit, glumind, că dacă ar fi fost după el, ar fi deschis de vineri pontonul de la Casa Baraj, din Văliug, care este afacerea familiei, prilej cu care ar fi dat și un gulaș la pachet, doar că soția sa, care este nemțoaică, l-a oprit să facă asta.

STPT job 1000x200 casa alex cbes
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/