La loc comanda! Piața de vechituri din Reșița nu se mai redeschide mâine, ci săptămâna viitoare

Cuib de vise 1000x100

De aproape trei luni așteaptă reșițenii deschiderea celei mai mari piețe de vechitură din județ, cunoscută sub numele de Ocico. De ani buni, acesta a devenit locul tradițional de întâlnire săptămânală a comercianților sosiți nu doar din Banatul de Munte, ci și din județele limitrofe, a localnicilor atrași de prețurile mici la produsele de mâna a doua aduse de afară.

Indiferent de vremea de afară sau de sărbătoarea din calendar, pentru sute, poate mii de oameni sâmbăta și duminica reprezintă zile de sărbătoare.

Dacă joi se auzise că Ocico va fi deschis la sfârșitul săptămânii, iată că astăzi am aflat că lucrurile s-au schimbat între timp, chiar dacă județul nu mai întâmpină probleme deosebite cu noul coronavirus. Cu toate acestea, măsurile de relaxare totală se lasă așteptate în continuare.

STPT job 1000x200

Directorul SC Piețe SRL, Dorin Bistrian, ne-a mărturisit că intenția Primăriei Reșița a fost să se redeschidă piața sâmbătă-dimineața, doar că, în urma discuțiilor avute, conducerea DSP a sugerat să se țină seama de numărul mare de cumpărători ce vor fi prezenți în piață, dar și de cel al comercianților, mulți dintre ei venind din județele Timiș, Hunedoara, Arad și chiar mai departe.

În asemenea situație, Piețe SRL a hotărât ca Ocico să fie redeschis weekendul următor.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/