Sprijin pentru nou-născuții din Timișoara, prin PNRR

ATI nou nascuti spital timisoara
stiri Timisoara si Resita publicitate online untitled design set 970x90 px

Spitalul Județean Timișoara va beneficia de o investiție de 4,4 milioane de lei prin PNRR pentru modernizarea infructurii de tratament pentru pacienții critici neonatali.

Contractul de finanțare a fost semnat. Clinica Bega va fi dotată cu 5 paturi ATI și se vor finanța activități de screening a pacientului critic neonatal.

„Obiectivul proiectului constă în îmbunătățirea capacității de tratament a pacienților critici nou-născuți la SCJU „Pius Brînzeu” Timișoara, dotarea cu echipamente medicale de ultima generație a 5 paturi ATI din cadrul Maternității Bega, creșterea accesului egal si echitabil la servicii de screening pentru nou-născuți pentru malformațiile congenitale cardiace prin dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație”, aflăm din proiect.

publicitate ziar expresb 1000x100

Se vor asigura servicii de prevenție, diagnostic, screeening și monitorizare care conduc la îmbunătățirea stării de sănătate a populației nou-născute și la reducerea cheltuielilor sistemice cu îngrijirea medicală. Proiectul se va derula până în noiembrie 2024.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/