Sportul care a unit o comunitate are viitor la Moldova Nouă! „Există deschidere din toate părțile”

Tenisul își face loc în peisajul sportiv din Moldova Nouă, iar primarul Adrian Torma promite să-l susțină. Edilul afirmă că s-au făcut deja demersuri pentru crearea condițiilor necesare practicării sportului alb.

Fotbalul și baschetul și-au făcut loc de ceva timp în spațiul sportiv din Moldova Nouă, însă acum și tenisul câștigă teren. Cea de-a treia ediție a turneului de tenis desfășurată în luna mai în sala de sport din cartierul Orașul Nou i-au întărit primarului Adrian Torma încrederea că sportul alb merită o șansă.

„Sunt convins că planurile discutate legate de o bază de antrenament și joc în zona blocului 50, unde putem aduce și un antrenor pentru copii, încet și sigur vor prinde contur. Spre bucuria mea, tenisul a reușit să unească comunitatea din Clisura Dunării!”, spune primarul orașului din Clisură.

Adrian Torma ne-a explicat și în ce constau planurile privind dezvoltarea tenisului la Moldova Nouă. „Se va constitui o asociație la nivel local din care vor face parte iubitori ai tenisului, oameni de afaceri și Primăria Moldova Nouă. Finanțarea refacerii bazei și întreținerea ei se vor face din sponsorizări, bugetul local și contribuțiile membrilor asociației. Cel puțin asta este intenția în acest moment și există deschidere din toate părțile. Scopul este promovarea tenisului în Clisură atât la nivel de amatori pentru adulți, dar cel mai important, în rândul copiilor”, ne-a declarat Adrian Torma.