Sportul cărășean a pierdut un prieten. Jurnalistul Marius Moraru a plecat la Ceruri

În această dimineață, suflarea sportivă cărășeană a primit o veste șoc. Cunoscutul jurnalist sportiv cărășean Marius Moraru a plecat la Ceruri, la doar 55 de ani, în urma unei boli care l-a măcinat în ultima perioadă.

Dedicat și implicat activ în viața sportivă a Caraș-Severinului, Marius Moraru a promovat în permanență sportul și ne-a arătat tuturor fața frumoasă a sportului. Antrenori și sportivi, conducători de cluburi sportive au fost susținuți în demersurile lor de unul dintre cei mai buni jurnaliști sportivi pe care i-a avut acest județ. Citindu-l pe Marius Moraru, aveam cu toții un tablou complet al sportului cărășean, căruia i s-a dedicat în totalitate, fiind și un practicant al sportului. A fost un mentor pentru jurnaliștii mai tineri și un exemplu de urmat.

Chiar și măcinat de boală, a continuat să activeze cu aceeași pasiune în presă, într-o cursă contracronometru. Din păcate, în această dimineață, inima bravului Marius Moraru a încetat să mai bată. Oamenii de sport din județ, colegii de breaslă sunt bulversați de această veste tristă. Se va îndrepta spre locuri mai bune și va veghea asupra noastră, a celor ce l-am cunoscut.
Dumnezeu să-l odihnească!

REDACȚIA EXPRESS DE BANAT