Sportul caransebeșean, în aplauze! Trei personalități ale orașului au primit distincții pentru întreaga activitate

Trei titluri de Cetățean de Onoare al Municipiului Caransebeș au fost acordate în cadru festiv unor personalități de marcă din lumea sportului gugulan. Diplomele au fost înmânate de primarul Felix Borcean, care le-a mulțumit pentru activitatea de o viață depusă în slujba sportului și a performanței.

Cei trei profesori de sport sunt: antrenorul emerit Cristian Dragomir (atletism), antrenorul de lupte Dumitru Toc și antrenorul de judo Ion Radu.

„Sunt mândru și onorat că am primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Caransebeș. Cred că îl merit cu prisosință. Credeam că o să îl primesc în 1995, când am adus prima medalie de aur la nivel balcanic de seniori sau în 1996, când am adus prima medalie la un campionat mondial de juniori. Mulțumesc municipiului Caransebeș, Consiliului Local, iată că se poate vota în unanimitate ceva. Mă bucur că s-a votat cu fairplay”, a menționat Cristian Dragomir.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Mă mândresc cu munca mea, dar copiii sunt cei care depun tot efortul. Loredana Ohâi, care a luat titlu european. Cum a spus și Cristi, și eu sunt foarte încântat de titlul de cetățean de onoare, nu spun ca el că l-am așteptat mai demult, a fost bine primit acum. Mulțumesc Primăriei Caransebeș, Consiliului Local, colegilor de la Hidroelectrica care m-au susținut, sperăm că vom merge în continuare. Mă bucur că am ajuns lângă Lori. Și ea a luat, la sfârșitul lui 2017, titlul de Cetățean de Onoare”, a menționat Ion Radu.

„Am revenit la Clubul Sportiv Școlar, pentru că nu s-a ocupat catedra acum trei ani când am ieșit la pensie. Sunt mândru de ce am realizat, anul acesta a fost un an extraordinar pentru mine, numai Federația de Lupte m-a premiat de 3-4 ori, copiii au obținut rezultate extraordinare. Georgiana Copăceanu, care va reprezenta România săptămâna viitoare la Campionatele Europene în Italia cu lotul național al României, e sportivă de excepție de 7 ori campioană națională, de două ori balcanică, un loc 5 la europene și sper că vină de data aceasta cu o medalie de la Europene. Georgiana este cel mai bun rezultat la fete. Mulțumesc pentru această distincție, ea va sta la loc de cinste în camera mea special amenajată pentru trofee, medalii, cupe și diplome, am câteva sute de premii expuse și acest premiu va sta la loc de cinste”, ne-a declarat Dumitru Toc.

În articole viitoare vom detalia activitatea antrenorilor premiați și ce așteptări au ei de la comunitate.

banner 970 x 250