Răsplată pentru elevii și sportivii cu rezultate deosebite, premieră pentru primarul Borcean

Într-o sală arhiplină de elevi și sportivi olimpici ai Caransebeșului, de profesori și părinți, primarul municipiului a împărțit, la Casa de Cultură, premii pentru rezultate meritorii din anul școlar 2018-2019, un eveniment în premieră în mandatul lui Felix Borcean.

Au fost premiați elevii cu participare la olimpiadele naționale, clasați pe primele locuri în județ, dar și cu medalii la nivel național în domeniul sportului.

Mi-am dorit să organizez o astfel de festivitate pentru că eu cred că ei sunt principala resursă a noastră, a comunității, care trebuie premiată din cât mai multe părți, surse financiare și spun asta pentru că și Clubul Rotary și Episcopia Caransebeș au organizat astfel de festivități anterior celei organizate de Primărie. Acest eveniment l-am gândit încă din luna martie pentru această perioadă pentru că acum se termină și școala, se termină și olimpiadele naționale și evenimentele sportive”, ne-a declarat Felix Borcean.

Bugetul alocat premierii a fost de 14.400 de lei, iar premii au fost împărțite în funcție de performanță: pentru medalia de aur – 500 de lei, pentru argint – 400, pentru bronz – 300, iar participarea la faza națională – 200 de lei.

Recompensa este meritată, a mai spus edilul-șef al Caransebeșului, care a invitat toate persoanele juridice să contribuie pe viitor la premierea performerilor.