Sportul aduce bani la bugetul local

Jucătorul de handbal Andy-Loren Sămânță va fi preluat de la Liceului Teoretic ”Traian Vuia” de către Clubul Sportiv Caraș-Severin.

Banii investiți de municipalitate în sport se întorc la bugetul local. Sumele care se duc pe formarea tinerilor sportivi de la Liceul Teoretic ”Traian Vuia” sunt recuperați în parte de primărie prin transferul jucătorilor talentați pregătiți de profesorii de la liceu. Este și cazul tânărului handbalist. În schimbul acestuia, municipalitatea va primi suma de 3.375 de euro, bani care vor ajunge în bugetul local.

” Acest transfer a fost aprobat de consilieri în schimbul sumei de 3.375 de euro, ce va fi achitată în trei rate lunare. Hotărârea va fi dusă la îndeplinire de Liceul Teoretic „Traian Vuia” şi de conducerea Clubului Sportiv Caraş-Severin”ne-a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Același lucru s-ar putea întâmpla și în cazul clubului de fotbal ”FC Școlar”, din Valea Domanului. Clubul este, de asemenea, susținut din bani publici.