Marius Cocioran a plecat la Londra!

Atletul reșițean a luat deja drumul Londrei. Acesta a pleacat din muncipiul Caransebeș, însoțit de o delegație importantă de oficiali ai județului, care au ținut să îi ureze succes la competiția în care va intra pe data de 11 august.

L-au condus la gară Iosif Măzăran,  și antrenorul său, Octavian Măzăran. Surpriza cea mare a venit din partea unui grup de suporteri, care, fără să anunțe, s-au adunat la gară ca să îi ureze baftă și să-i arate că sunt alături de el, indiferent de rezultatul ce-l va obține la olimpiadă.

leader board 728 x 90 px

Atletul Marius Cocioran se simte pregătit pentru startul pe care îl va lua pe data de 11 august, în cea mai importantă competiție din lumea sportivă. Spune că, momentan, nu are emoții și speră ca starea sa de spirit de acum să fie similară și la momentul începerii concursului.

Deocamdată pot sa zic că nu am emoții, deși spre surprinderea mea chiar toți m-au întrebat. Acum nu simt, dar probabil când voi ajunge acolo, să vad ce atmosferă este, probabil, voi avea, dar o să încerc să mi le controlez, să fie numai emoții constructive, să nu mă copleșească, astfel încât să îmi facă rău”, a declarat Marius Cocioran pentru cotidianul „Express de Banat”.

Acesta a adăugat că obiectivul său principal este să își îmbunătățescă vechiul record național pe  care l-a realizat. „Acesta este obiectivul principal și sunt convins că voi reuși și, bineînțeles, o clasare cât mai fruntașă. Sunt convins că nu o să pot să mă bat la medalii, dar dorința mea este să fiu cât mai în față. Cel mai teamă îmi este de mine! Poate, până la urmă, mă voi bate cu mine însumi. O să încerc să nu țin cont de ceilalți adversari, deși știu că sunt buni, mai ales rușii, care au o tradiție extraordinară în această probă: marș. Nu o să mă gândesc la asta și nu o să mă uit cine este lângă mine, pentru a nu mă afecta mai mult decât trebuie”, spune modest atletul.

Marius Cocioran ajunge duminică la Londra, iar pe data de 11 august intră în competiție, astfel că va avea timp și pentru acomodare. „Până atunci, voi mai avea niște antrenamente ușoare pentru a mă menține până la concurs. În rest, odihnă și cât mai multă relaxare astfel încât să fiu cât mai bun la concurs”, spune atletul, care din punct de vedere medical este apt.