Sportivii din Oravița, campioni la Pitești! Nouă medalii obținute la Cupa Munteniei de grappling Gi&NoGi

Cu 9 medalii s-au întors sportivii din Oravița de la Pitești, acolo unde sâmbătă a avut loc Cupa Munteniei de grappling Gi&NoGi, ediția a V-a. 

Două medalii de aur, 3 de argint și 4 de bronz. Așa arată recompensa pentru munca depusă de sportivii de la Titans Fight Team Oravița, cei care sâmbătă, 29 mai, au participat la competiția organizată la Pitești – Cupa Munteniei de grappling Gi&NoGi, ediția a V-a.

Au urcat pe podium următorii sportivi:

leader board 728 x 90 px
  • Andrei Sălceanu – de trei ori: locul 2 la categoria -92 kg seniori Gi, locul 3 la juniori -92 kg, locul 1 la categoria -92 kg seniori NoGi;
  • Ciprian Vrânceanu – de două ori: locul 1 la categoria juniori -92 kg, locul 2 la NoGi, aceeași categorie;
  • Iulian Anghel (nu de mult membru Titans) – de două ori: locul 3 la categoria +92 kg Gi și tot locul 3 la NoGi;
  • Marțian Lepa – de două ori: locul 2 la categoria +92 kg Gi și locul 3 la NoGi.

„Vreau să îi mulțumesc pe această cale celui care ne coordonează, îndrumă, ne trimite programa de antrenament – Liviu Surlaș, fără el nu erau posibile aceste rezultate. Felicitări și organizatorului Miron Cătălin Constantin, care a reușit să adune la Pitești, după o perioadă lungă de pauză competițională, câteva sute de sportivi.”, a transmis Marțian Lepa, coordonatorul celor de la Titans Oravița.

Nu este pentru prima dată când sportivii din Oravița demonstrează cât de bine stăpânesc artele jiu-jitsului brazilian, un sport de contact care începe să câștige tot mai mult teren și în România.

CITEȘTE ȘI: Nicio competiție fără medalii! Orăvițenii de la Titans Fight Team, din nou pe podium!