Sportivi din toată Europa vin la Giarmata. Începe competiția de crossfit Fittest Frekest

sport giarmata
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Sportivi din toată Europa sunt așteptați la Giarmata, în acest sfârșit de săptămână, pentru a participa la competiția de crossfit Fittest Frekest, un festival care aduce adrenalina și antrenamentele de top într-un singur loc.

În comuna Giarmata, aflată lângă Timișoara, se desfășoară un eveniment sportiv important. Sâmbătă și duminică, pe terenul “Nicu Moraru” din localitate are loc Fittest Frekest, un festival care aduce adrenalina și antrenamentele de top într-un singur loc.

Alătură-te nouă și bucură-te de o competiție sportivă de crossfit de cel mai înalt nivel, unde sportivi din toată Europa se întrec pentru victorie. Iar nu ești doar spectator – poți participa și tu la clasele speciale, conduse de cei mai buni antrenori din industrie. În cadrul festivalului, ai oportunitatea de a experimenta diverse tipuri de antrenamente alături de experți în domeniu. Alege Body Combat cu Vio Peagu de la World Class pentru a-ți pune în valoare agilitatea și forța. Sau încearcă Full Body Workout cu Alex Miu de la Gym One pentru a-ți tonifia întregul corp într-un antrenament intens. Dacă ești pasionat de crosstraining, nu rata șansa de a participa la antrenamentul susținut de Caius Gabriel de la The Work sau cu Alan de la Fit 4 Life. Dacă preferi yoga, te poți relaxa și te poți conecta cu tine însuți alături de Bia Sarghie. Pentru cei interesați de BJJ, Liviu Surlaș de la Titans Fight îți va oferi o experiență autentică. Iar cei de la Beyond Nutrition iți vor da sfaturi de alimentație”, transmit organizatorii evenimentului.

În plus, în cadrul evenimentului sportiv sunt pregătite și activități speciale pentru părinți și copii, cu un concurs pe echipe Părinte + Copil. De asemenea, pentru cei mici, Decathlon a amenajat un colț special, unde se pot distra și pot descoperi plăcerea sportului.

untitled design set 970x90 px

Alătură-te nouă la Fittest Frekest și trăiește o experiență de neuitat alături de sportivi de top, antrenori inspirați și o comunitate pasionată de fitness și sănătate”, mai informează organizatorii competiției sportive.

Fittest Frekest are loc sâmbătă și duminică, între orele 09.00 – 18.00. La eveniment sunt așteptate să participe aproximativ 500 de persoane. Intrarea la Fittest Frekest este cu taxă de donație, în valoare de 10 lei, banii urmând a fi donați pentru sprijinirea copiilor cu autism din Giarmata.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/