Sporea, reclamat la DNA pentru că Primăria Forotic nu mai e vacă de muls bani publici!

alexandru sporea

Edilul-șef al comunei cărășene Forotic e obligat să răspundă întrebărilor procurorilor anticorupție în urma unei sesizări anonime, făcută cel mai probabil în scop de intimidare!

Chiar Alexandru Sporea este cel care a dezvăluit că pe numele său au fost formulate mai multe acuzații. De către persoane ce și-au ascuns identitatea, dar pe care edilul-șef le intuiește. „În urmă cu câteva zile o persoană anonimă a decis să depună o plângere la DNA Timișoara împotriva mea precum că majoritatea lucrărilor făcute și contractelor semnate au fost efectuate ilegal. Nu m-am situat în nicio tabără pentru interesele personale ale altora și asta probabil că deranjează. Atât de multă activitate și transparență nu cred că a fost niciodată la Primăria Forotic. Sunt anumite persoane deranjate de progresul proiectelor și de activitatea mea pe care oamenii din comună o apreciază. Sunt persoane deranjate că am câștigat procesele în instanță și trebuie să plătească pentru tot ce au făcut. Sunt persoane deranjate că Primăria Forotic nu mai este o «vacă de muls»”, a comentat tânărul primar de la Forotic.

Plângerea respectivă va rămâne fără niciun fel de efect, este convins Alexandru Sporea. Și asta pentru că n-a încălcat legea ca să poată fi tras la răspundere pentru activitatea sa de primar, iar în al doilea rând, indiferent cât de incomodă i-ar fi audierea la DNA, nu se va abate de la principiile sale și nu va lăsa intimidat. „Gestul acesta de lașitate îmi dă energie și mă face să lupt pentru proiectele de dezvoltare a comunei. Voi pune la dispoziție toate documentele necesare pentru întocmirea anchetei și vă asigur că totul este legal și transparent. Am venit pentru oameni, susținut de oameni și voi lucra pentru comunitate, nu pentru găști politice și interese personale!”, a mai spus primarul Sporea.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)