Sporea a semnat primul contract finanțat prin PNRR

alexandru sporea

Primarul comunei Forotic anunță că a încheiat cu Ministerul Dezvoltării contractul de finanțare pentru un proiect de peste 400.000 de lei.

După ce la finalul anului trecut Alexandru Sporea anunța că proiectul „Înființare sistem de supraveghere video în spațiul public al comunei Forotic și stații de încărcare electrice” a primit undă verde la finanțare, joi, 26 ianuarie, edilul-șef a semnat la București și contractul de finanțare pentru această investiție care se ridică la 442.690,04 de lei.

„Am semnat primul contract de finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență , Componenta 10 – Fondul Local pentru implementarea unui sistem de monitorizare și siguranța în spațiului public al comunei și pentru amenajarea a două stații cu patru puncte de încărcare pentru mașini electrice. În următoarele luni vom semna și cele doua contracte pentru reabilitarea școlilor din Forotic și Comorâște.”, a spus primarul Alexandru Sporea.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

La momentul depunerii cererii de finanțare pe PNRR, Primăria Forotic intenționa să achiziționeze în jur de 50-60 de camere de supraveghere video, care să fie instalate la intrările și ieșirile din localitățile arondate comunei, dar și în extravilan, în zonele cunoscute de autorități ca fiind predispuse la depozitarea necontrolată a deșeurilor.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/