Spitalul din Moldova Nouă, recompartimentat de autorităţi!

explo 1000x200

După ce a fost reabilitat cât de cât interiorul, oficialii de la malul Dunării se gândesc să mai investească în spitalul orăşenesc din localitate.

Printr-un proiect transfrontalier, reprezentanţii Primăriei Moldova Nouă vor să facă posibilă compartimentarea unităţii medicale din localitate. „Ne gândim să facem spitalul prin Programul Operaţional Regional, să depunem hârtiile şi să îl compartimentăm, adică să facem saloanele după cele intereuropene, cu paturi cu două locuri, cu patru locuri, cu baie în fiecare salon”, a precizat edilul-şef Matei Lupu. Acesta adaugă şi faptul că dotările sunt necesare chiar dacă exteriorul spitalului arată cât de cât bine.

Internaţii ambulatoriului se vor putea bucura astfel de un plus de confort, având în vedere că la finele anului trecut au fost dotate şi secţiile spitalului cu paturi din inox, cu motoraşe, telecomandă şi roţi, noptiere şi saltele pentru desfăşurarea activităţii.

CITEŞTE ŞI: FOTO: SPITALUL ORĂŞENESC DIN CLISURĂ, MODERNIZAT CU SPRIJINUL ELVEŢIENILOR. VEZI CE DOTĂRI ADUCE NOUL AN PACIENŢILOR!

banner 970 x 250