Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă şi-a întărit armata de medici!

Locuitorii din Moldova Nouă şi din împrejurimi îşi pot lua adio de la naveta făcută spre marile oraşe pentru consultaţii de specialitate! Începând de săptămâna viitoare, toţi medicii care au promovat concursul posturilor vacante ale unităţii spitaliceşti de la malul Dunării vor începe munca.

O bună parte din medicii veniţi din capitala Banatului pentru a-şi exercita activitatea în cadrul Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă îşi vor deschide uşile cabinetelor pentru cei aflaţi în nevoie. Printre specializările în care era absolut necesară angajarea de personal se pot număra: Obstetrică-Ginecologie (dr. Irina Zorzoană), Nefrologie (Oana Danciu), Chirurgie Generală (Dora Keller Ponea), Ortopedie şi Traumatologie (Cosmin Viorel Gridan).

Reamintim că specialiştii din cadrul secţiilor Ortopedie-Traumatologie și Chirurgie Generală îşi desfăşoară activitatea încă de la începutul lunii aprilie (datorită contractului semnat cu Casa de Asigurări, pacienţii vor putea beneficia de servicii gratuite pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie), în timp ce consultaţiile în cadrul celorlalte secţii, Obstetrică-Ginecologie şi Nefrologie, se vor putea efectua începând de luni, 13 mai.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)