Spitalul Județean din Timișoara va avea primul centru de vaccinare din țară deschis non-stop

Primul centru de vaccinare din România care va funcționa non-stop va fi deschis la Spitalul Județean din Timișoara. Aici se vor face imunizări doar cu doze de vaccin Pfizer, au anunțat autoritățile județene. 

Centrul va funcționa non-stop începând cu 23 martie.  Tot atunci vor ajunge în județ noi doze din vaccinul Pfizer, a anunțat prefectul de Timiș, Zoltan Nemeth.

Centrul de vaccinare de la Județean va funcționa cu 4 fluxuri pe zi și 4 pe timp de noapte și va putea deservi 480 de persoane în 24 de ore, 7 zile pe săptămână. „Se va folosi doar vaccinul Pfizer, iar datorită fluxurilor separate, cei vaccinați nu vor interacționa cu pacienții spitalului.”, a spus Zoltan Nemeth.

leader board 728 x 90 px

Noi centre de vaccinare în Timișoara 

Pe de altă parte, tot din 23 martie se vor deschide în Timișoara încă trei centre de vaccinare împotriva COVID-19, în total cu 20 de fluxuri. Cele trei centre sunt la Continental (Calea Buziașului nr. 11), Incuboxx și la Muzeul „Corneliu Miklosi” (Take Ionescu nr. 83). Toate cele trei centre vor fi dedicate vaccinării cu doze Pfizer.

În prezent, în Timișoara există 5 centre active, cu 28 de fluxuri, la Iulius Mall, ISHO, clădirea STPT de pe intrarea Doinei, Casa Tineretului și Vox Technology Park.