Spitalul Județean de Urgență Reșița are un nou director medical!

cosmin librimir
untitled design set 970x90 px

Fost șef al Serviciului Județean de Ambulanță din Caraș-Severin, medic primar la UPU SMURD din cadrul SJU Reșița, Cosmin Librimir îi succede în funcție medicului Emil Bunda, cel care a demisionat în urmă cu ceva vreme.

Această schimbare se produce pentru a șasea oară în timpul mandatului managerului Alina Stancovici, care a ținut să precizeze: „Le mulțumesc celor care au făcut echipă cu mine. Am început cu dr. Violeta Moroșoi, care a fost alături până la suspendarea ambelor, dar cu care colaborez acum în renovarea Secției Neurologie. Mulțumesc și domnului dr. Liviu Culda, care a preluat postul în iarna trecută, în urma mediatizatului scandal de la Staționarul 3 și care a dat dovadă de tărie de caracter și a pus în valoare un set ferm de principii și valori. De asemenea, îi mulțumesc și domnului dr. Emil Bunda, care a fost de un real sprijin, mai ales în ultima perioadă, în acțiunea de renovare a spitalului. Important e să formăm cu toții o echipă, indiferent de locul pe care îl ocupăm în spital, pentru ca sănătatea trebuie sa fie o prioritare mai ales acum. Fie ca țelul nostru, al tuturor să însemne Spitalul Județean de Urgență din Reșița!”, a transmis managerul spitalului reșițean.

publicitate ziar expresb 1000x100

Medicul Cosmin Librimir, cel care a preluat funcția pentru o perioadă de 6 luni, are o vastă experiență medicală. Potrivit informațiilor publice de pe pagina sa de Facebook, a activat în trecut la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și la Spitalul Clinic CFR, fiind și asistent-lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș”.