Spitalul din Reşiţa, în carantină! Managerul pesedist Bacer tace ca porcu-n cucuruz!

explo 1000x200

Mai mulţi cititori ai Express de Banat ne-au sesizat azi că Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa se află în carantină! Managerul instituţiei, Cristina Mihaela Bacer, nu a transmis nicio informaţie publică în acest sens!

Am încercat să luăm legătura cu managerul Bacer, pentru a primi confirmarea sau infirmarea stării de carantină în care s-ar afla de azi-dimineaţă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, însă încercările noastre au fost sortite eşecului. La secretariat nu a răspuns nimeni la telefon, iar Cristina Mihaela Bacer, ca de obicei, nu este de găsit când ar trebui să transmită informaţii de maxim interes public.

Prin bunăvoinţa centralistei telefonice, ni s-a făcut apoi legătura la Urgenţe, de unde am primit confirmarea că unitatea spitalicească se află în carantină. Motivele nu le cunoaştem. Este posibil ca situaţia să fi fost determinată de cazurile de gripă înregistrate în Caraş-Severin în ultimele zile, două dintre acestea soldându-se cu decese.

Ţinem să o informăm pe Cristina Mihaela Bacer că SJU Reşiţa nu este proprietatea privată a managerului instituţiei! Instituirea stării de carantină trebuia şi trebuie adusă imediat la cunoştinţa opiniei publice! Aceasta chiar este o informaţie de maxim interes public, care nu poate fi ascunsă nici măcar de către un manager care are spatele asigurat de PSD!