Spitalul din Oțelu Roșu, tot mai solicitat de către pacienții din zona Caransebeș

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

De la începutul pandemiei bolnavii din zona Municipiului Caransebeș au apelat la Spitalul Non-COVID-19 din Oțelu Roșu pentru tratament.

Potrivit managerului Alin Mihăescu, din luna martie a anului trecut până acum a crescut numărul celor care, de frica SARS-CoV-2 au apelat la serviciile medicale de la Oțelu Roșu.

Deși s-a explicat în repetate rânduri că la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș există două circuite diferite pentru tratarea pacienților de COVID-19 și Non-COVID-19, oamenilor le este frică să nu contracteze virusul.

Am avut cazuri care au venit de la Caransebeș. Ne-am asumat până la urmă o strategie a județului că trebuie să ajutăm Caransebeșul, fiind spital Covid și am preluat unele dintre cazuri. Pacienților le este teamă, dar trebuie să își asume că dacă nu le este bine trebuie să apeleze la spital și le este administrat un tratament. Nu este o soluție să stai acasă până când nu mai poți și după să apelezi la doctori să facă minuni.”, ne-a precizat managerul Spitalului orășenesc Oțelu Roșu, Alin Mihăescu, la conducere de peste 8 ani în unitatea medicală de pe Valea Bistrei, singurul spital care nu are datorii din județul Caraș-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În cele mai multe cazuri, pacienți au apelat la secțiile de Interne și Cardiologie, fiind cu boli cronice.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/