Spital, caut director! A mai rămas o săptămână pentru depunerea dosarelor

Cea mai mare unitate spitalicească din Caraș-Severin caută director. După ce interimarul Caius Diaconescu a renunțat la funcție în luna ianuarie, spitalul a rămas fără director medical. Concursul pentru postul vacant se va organiza la începutul lunii martie.

Postul de director medical este vacant la Reșița, după ce Caius Diaconescu a decis să renunțe la această funcție. Deși la instalare, în iulie 2017, părea să aibă planuri mărețe, pe care spunea că le va anunța periodic, acestea nu par să se fi concretizat. Cert este că din ianuarie Caius Diaconescu nu mai este director medical la Spitalul Județean de Urgență Reșița, așa că unitatea a scos postul la concurs. Dosarele se pot depune până în 26 februarie, urmând ca examenul să se desfășoare în perioada 6 – 12 martie.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie, printre altele, să fie confirmați cel puțin ca medici specialiști și să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Candidații vor participa la 3 probe: un test grilă/lucrare scrisă, susținerea proiectului de specialitate și interviul de selecție. Pentru a fi declarați admiși, candidații trebuie să obțină minimum nota 7 și minimum 6 la fiecare dintre probe.

Mai multe detalii despre concursul de la spital găsiți AICI.