Spiritul Crăciunului se simte deja la Dognecea. Elevii au primit vizita Moșului!

daruri dognecea

Moș Crăciun a ajuns mai devreme în acest an la școala din Dognecea. Și nu a venit cu mâna goală, ci încărcat cu daruri pentru elevi. În semn de prețuire, copiii au susținut un scurt program artistic.

În baza unui parteneriat încheiat între Primăria Dognecea și Asociația „Stern der Hoffnung Rumänien”, cu sediul în Buziaș, elevii unității de învățământ din comună s-au bucurat ieri, 13 decembrie, de vizita lui Moș Crăciun.

La acțiunea organizată în cadrul școlii au participat primarul comunei Dognecea, Remus Rof, și președintele Asociației „Stern der Hoffnung Rumanien”, Bogdan Arthur Korom.

Moș Crăciun le-a făcut o frumoasă surpriză elevilor noștri, aducându-le cadouri într-un cadru festiv și de sărbătoare. Bucuria acestora a fost nemaipomenită, cântând Moșului colinde. Acest frumos eveniment a fost posibil datorită parteneriatului încheiat cu Asociația «Stern der Hoffnung Rumanien», care derulează o serie de programe prin care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații.”, ne-a declarat primarul Remus Rof.