Speranță pentru pădurile din Caraș-Severin! Defrișările ilegale din județ, monitorizate de la București!

Asigurarea în acest sens vine din partea lui Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, după ce la șefia Gărzii Naționale de Mediu a fost numit un membru al uniunii.

Din 11 martie, Octavian Berceanu este noul șef al Gărzii Naționale de Mediu. „Este o zi minunată pentru pădurile noastre. Iubitorilor de mediu Monitorul Oficial le-a zâmbit astăzi”, a reacționat Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin, după publicarea deciziei de numire a colegului său de partid în Monitorul Oficial.

Octavian Berceanu este absolvent al Facultății de Silvicultură din Brașov, cu experiență în domeniul silvic. S-a evidențiat ca activist în lupta pentru un mediu sănătos.

Dincolo de acțiunile sale pe linie de mediu, ecologie și poluare, multe dintre ele, începute independent în București, noul comisar general al Gărzii de Mediu nu este străin nici de problemele din Caraș-Severin. Cel puțin asta susține Andrei Plujar: „Această veste ne dă mare încredere, mai ales că Octavian Berceanu cunoaște îndeaproape situația tăierilor de pădure din Caraș-Severin, deoarece a fost în teren, vizitând Parcurile Naționale de la noi în mai multe rânduri și suntem convinși că va fi un factor activ deosebit de important în lupta împotriva defrișărilor ilegale”, transmite președintele USR Caraș-Severin.