Marcel Vela nu mi-a impus nimic. Și-a respectat toate promisiunile!

untitled design set 970x90 px

Romeo Dunca a făcut deja o sumedenie de prostii care au tras în jos PNL-ul în Caraș-Severin, dar se laudă că nimeni nu l-a tras de urechi, nici măcar președintele Marcel Vela, al cărui cuvânt e literă de lege.

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu a fost sunat nici măcar o dată din sediul partidului pentru a-i fi comandate anumite decizii sau ca să fie pus la punct pentru derapajele din spațiul public, ori pentru măsurile total nepopulare luate în administrația județeană. Cel puțin așa susține acesta.

„Mai sun eu să cer un sfat. Nu cer verde, nici nu sunt penalizat dacă trec pe roșu pentru că nici nu știu care e roșu și care e verde. La noi s-au respectat promisiunile. Eu m spus că vreau să mă implic cu condiția să fiu lăsat să fac așa cum consider, ce greșesc îmi asum. Nu m-a sunat nimeni să mă certe pentru nicio decizie pe care am luat-o. E greu de crezut, dar nu m-a sunat nimeni să mă certe pentru ceva. Marcel Vela nu mi-a impus nimic. Și-a respectat toate promisiunile vizavi de mine.”, a mărturisit Dunca pentru expressdebanat.ro.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/