Speranță în cazul podului Dragalina! Robu anunță un nou termen pentru deschiderea traficului: o altă zi de luni!

Podul Dragalina din Timișoara ar putea fi deschis săptămâna viitoare. Încă nu se știe cu certitudine dacă acest lucru se va întâmpla, dar… speranța moare ultima!

Primarul orașului, Nicolae Robu, pare să nu mai aibă răbdare în cazul podului Draglina. Edilul orașului voia ca luni, 9 septembrie, când a început școala, să se poată circula în zonă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Speranțele rămân tot pentru o zi de luni 30 septembrie.

„Luni dăm drumul la trafic. Vremea nu e foarte prielnică, dar nici nu a fost atât de proastă încât să ne încurce să ducem la sfârșit acest deziderat. Vrem ca luni să dăm drumul. Dacă o să dăm o să vedem atunci. Deocamdată eu vă spun că vreau și luni vom vedea dacă și da.”, a explicat Robu. 

Nicolae Robu a mai ținut să precizeze că termenul de finalizare pentru ambele poduri (Dragalina și Eroilor) este anul 2020.

1000x200 dacus 02

„Am văzut tot felul de titluri în total dezacord cu realitatea. Termenele sunt martie, aprilie 2020 pentru cele două. Le finalizăm înainte de termen. Omul nu știe că acolo au fost întrerupte lucrările pentru revizuirea proiectului, având în vedere descoperirile din subteran. Suntem în fază aproape finală la ambele poduri înainte de termen. Eu sunt de principiu că rezultatele trebuie să vorbească.”, a mai spus primarul. 

Ambele șantiere au fost susținute cu bani de la Guvern, prin Proiectul Național de Dezvoltare Locală.

publicitate si promovare online banner maxagro