Spectacolele de la Teatrul Național din Timișoara, suspendate din cauza noilor restricții

sala 2 parcul civic teatrul national timisoara
1000x100 (5)

Teatrul Național din Timișoara anunță că va suspenda activitatea cu publicul până la mijlocul lunii octombrie, ca urmare a măsurilor prevăzute pentru rata actuală de infectare cu noul coronavirus. De asemenea, spectacolul din această seară, precum și reprezentanțiile programate în cele două săli vor fi reprogramate.

Timișoara este inclusă, începând de astăzi, pe anexa 2, având o rată de infectare mai mare de 6 și mai mică de 7,5 la mia de locuitori. În aceste condiții, în capitala Banatului nu se mai pot organiza nici spectacole.

Această măsură afectează și activitatea Teatrului Național din Timișoara, care suspendă spectacolele programate, dar și activitatea cu publicul până în data de 11 octombrie.

Teatrul Național din Timișoara este nevoit să suspende activitatea cu public în perioada 28.09.2021 – 11.10.2021. Spectacolul programat în această seară, „M-am hotărât să devin prost”, precum și reprezentațiile programate în cele două săli de spectacol până în data de 11.10.2021 vor fi reprogramate în funcție de evoluția situației și vor fi anunțate de îndată ce va fi posibil”, a transmis Teatrul Național din Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, biletele achiziționate se reportează pentru reprezentațiile reprogramate sau pot fi returnate la Agenția de bilete „Mărășești”.