Spectacole în tramvaie și autobuze din Timișoara, de Ziua Culturii Române

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Timișorenii care vor circula sâmbătă cu unele mijloace de transport în comun vor asista la spectacole susținute de studenți actori. De asemenea, în mai multe brutării se vor găsi texte manuscrise sau în Braille, cu fragmente din autori români, realizate de elevi. Totul cu scopul marcării Zilei Culturii Române.

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a pregătit mai multe evenimente pentru a marca sâmbătă, 15 ianuarie, Ziua Culturii Române, cu scopul de a aduce cultura națională mai aproape de oameni.

Astfel, sub sloganul „Poftim cultură!”, de la ora 15.00, în Piața Libertății, câțiva studenți actori vor porni într-un periplu cultural, cu mijloacele de transport în comun de pe liniile de tramvai 4, 9, de firobuz 14, 15, 16, 17 și de pe linia de autobuz 33. Concret, călătorii vor asista la spectacole spontane, pe texte ale unor autori români.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

De asemenea, cu aceeași ocazie, elevi ai școlilor gimnaziale 19, 30, ai Colegiului Național Pegadogic și ai Liceului Teoretic Special Iris au pregătit texte manuscrise sau în Braille, cuprinzând fragmente din autori români. Textele astfel redactate vor fi găzduite de brutăriile Prospero din centrul orașului, dar și din cartiere, pe Bd. Cetății, la Sala Olimpia, în zona Soarelui și în cartierul Dâmbovița.

Tot sâmbătă, 15 ianuarie, brăduții din Piața Libertății vor porni către asociațiile de proprietari care i-au solicitat, precum și către creșe și grădinițe din cartiere, pentru a fi plantați pe spațiul public.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/