Spectacole cu public la Caransebeș și Moldova Nouă! Actorii Teatrului de Vest Reșița ajung inclusiv în Dâmbovița!

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Vești bune pentru cărășenii dornici să urmărească actorii într-o sală de spectacole. Datorită incidenței scăzute a cazurilor de coronavirus în Caransebeș și Moldova Nouă, actorii Teatrului de Vest Reșița vor fi prezenți zilele viitoare pentru a-i bucura atât pe micii spectatori, cât și pe adulți.

Premierele de la finalul anului trecut, care, din păcate, nu au putut fi urmărite decât în mediul online, vor fi prezentate zilele viitoare și în sălile de spectacol din Caransebeș și Moldova Nouă. Înainte de asta însă, actorii Teatrului de Vest vor pleca în turneu la Pucioasa, în județul Dâmbovița, acolo unde vor urca pe scena Centrului Cultural European.

Vineri, 15 ianuarie, de la ora 19.00, Camelia Ghinea și Marius Tudor vor prezenta spectacolul „Doi pe o bancă”, adaptare de Camelia Ghinea după Aleksandr Ghelman. Sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 10.00, tot la Pucioasa va fi pus în scenă spectacolul pentru copii „Cu vaporul spre stele” de Matei Vișniec.

Actorii de la Reșița revin apoi în județ, iar în weekendul următor vor urca pe scenă la Caransebeș și Moldova Nouă. Incidența sub 3 din cele două orașe permit actorilor să joace cu public. Așadar, în 23 ianuarie sunt programate cele două spectacole la Caransebeș, la Casa de Cultură „George Suru”. De la ora 11.00 – „Cu vaporul spre stele”, iar de la ora 19.00 – „Doi pe o bancă”.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Ziua următoare, în 24 ianuarie, de la ora 12.00, spectacolul pentru copii „Cu vaporul spre stele” se va juca și la Moldova Nouă, în sala Casei de Cultură.

„Mergem să jucăm acolo unde incidența cazurilor de coronavirus ne permite acest lucru pentru că suntem un teatru județean și este firesc să oferim ocazia și spectatorilor din alte localități să se bucure de spectacolele noastre”, ne-a declarat Florin Ionescu, managerul Teatrului de Vest Reșița.

Planurile sunt ca la Caransebeș să înceapă o stagiune permanentă. Intenția este ca, la fiecare două săptămâni, Teatrul de Vest să prezinte un spectacol pentru copii și unul pentru adulți în municipiul de pe Timiș și Sebeș.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/