Spectacol din Taiwan la Festivalul „New Wave Theatre”

teatrul de vest resita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

A patra ediție a festivalului de teatru de la Reșița aduce 18 spectacole cu trupe din patru țări. Pavel Bartoș încheie festivalul.

Fără îndoială, pentru spectatorii reșițeni, cel mai inedit va fi spectacolul „Eroul și frumoasa”, care va fi jucat în centrul orașului în prima seară de festival, respectiv la casa de cultură din Caransebeș, în a doua seară. Povestea este una „ruptă” din cultura asiatică, îmbinând tema dragostei cu cea a războiului.

Pe lângă spectacolul din Taiwan, în cadrul festivalului, participă trupe din Franța, Ungaria, Republica Moldova și România. Teatrul de Vest participă la festival cu premiera „Sluga la doi stăpâni”, programată în seara zilei de 19 iunie. Spectacolele programate în cadrul ediției a patra se vor juca atât la Palatul Cultural din Reșița dar și la Casa de Cultură Caransebeș, la Sala Lira a liceului de arte sau pe terasa radioului public reșițean.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
publicitate in Stiri de Timisoara si Resita gif card de energie dacus 1000x100

Cortina festivalului va fi trasă de Pavel Bartoș, cu spectacolul „Escu”. Cunoscutul actor revine astfel la Reșița după prezența în ediția de anul trecut. Spectatorii sunt de pe acum invitați la spectacolele din cadrul evenimentului programat în perioada 15-23 iunie. Programul complet al festivalului și informații despre spectacole și bilete pot fi obținute aici.

pavel bartos

Pavel Bartoș, în spectacolul „Escu”.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/