Ioan Popa continuă munca pentru Reșița modernă

ioan popa pnl resita
untitled design set 970x90 px

Votul acordat de cetățeni primarului în funcție este unul deopotrivă onorant și responsabilizant.

Ioan Popa a obținut 72,5% iar lista de consilieri locali liberali a primit 54,4% din voturi. De asemenea, Reșița a acordat peste 50% din voturi candidatului liberal și listei consilierilor liberali pentru consiliul județean. Este un scor care, lui Ioan Popa, îi dă convingerea că Reșița modernă este Reșița liberală.

„Încrederea demonstrată prin votul covârșitor favorabil pentru echipa PNL Reșița ne onorează pe atât de mult pe cât ne obligă să continuăm, cu onestitate și dedicare, munca de modernizare și de revitalizare a orașului”, sunt cuvintele actualului și viitorului primar al Reșiței.

Popa promite că, împreună cu echipa pe care o are alături, va continua parcursul început în 2016. Iar asta se va face promovând oameni de calitate morală ireproșabilă, profesioniști și dedicați intereselor Reșiței. „Departe de lupte politice sterile, de circ și viclenie, suntem conștienți că fiecare vot primit înseamnă un om care își pune speranța în noi. Nu o să vă dezamăgim”, se încheie mesajul adresat de Ioan Popa cetățenilor Reșiței.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/