Spectacol de caritate pentru sârbi!

Recent, la Reșița, s-au deschis mai multe puncte de colectare a ajutoarelor pentru vecinii de peste granițele țării, care au fost grav afectați de inundații. Mai mult decât atât, administrația locală pune la cale acum și un spectacol care are loc mâine, 17 iunie 2014, la „Dacia”.

Primăria Municipiului Reşiţa în parteneriat cu Uniunea Sârbilor din România organizează mâine, de la ora 19:00, spectacolul umanitar „Ajută Serbia!”. Evenimentul face parte dintr-o serie mai amplă de acţiuni umanitare, demarate de Uniunea Sârbilor din România în mai multe oraşe din ţară pentru ajutorarea comunităţilor afectate de inundaţiile produse în Republica Serbia.

Din programul artistic fac parte soliştii vocali: Nicu Novac, Petrică Miulescu-Irimică, Camelia Bojin Ceocu, Lorena Pela şi fraţii Miloş, Pera Todorovici şi Iasmina Feniaţ. Totodată, vor evolua formaţiile de dansuri populare: Ansamblul „Bârzava” al Primăriei Municipiului Reşiţa, Tamburaşii „Temisvarski Spomenari” şi Ansamblul “Soko” din Socol.

Intrarea la spectacol este de 10 lei, încasările obţinute din vânzarea biletelor fiind donate comunităţilor afectate de inundaţii din Republica Serbia. Biletele pot fi achiziţionate de la Restaurantul Sanela (cartierul Lunca Bârzavei – Govândari, Bulevardul Republicii nr. 23, număr de telefon – 0255 230 243), astăzi și mâine, de la ora 10:00.

tmc 640