Spațiu inedit pentru activități în aer liber, amenajat în grădina Institutului Francez din Timișoara

În grădina Institutului Francez din Timișoara a fost amenajat un spațiu inedit pentru activități în aer liber, cu locuri pentru lectură și relaxare, dar și o căsuță în copac.

Cu scopul de a aduce comunitatea mai aproape, Institutul Francez din Timișoara a decis să-și transforme grădina într-un spațiu polivalent pentru activități culturale, educaționale și ludice în aer liber. Astfel, mâine, 8 iunie, de la ora 18.00, ineditul spațiu intitulat „Jardin vivant” va fi inaugurat în grădina de pe B-dul C.D. Loga, nr. 46.

Veți putea găsi un foișor pentru ateliere, cursuri, întâlniri culturale, o mini-scenă pentru spectacole, o căsuță în copac, o bibliotecă originală, locuri cosy pentru lectură și relaxare și mult teren de explorat. Spațiul a fost conceput în special pentru cei tineri, însă și adulții își vor găsi cu ușurință locul în Jardin vivant”, a informat Institutul Francez din Timișoara.

Cu ocazia inaugurării, copiii de 4-10 ani sunt invitați să ia parte la o serie de activități ce îmbină sportul, reflecția și divertisment. Astfel, marți, între orele 18.00 și 20.00, se va dansa zumba, vor avea loc ateliere filosofice pentru copii, dar și spectacolul muzical „Pădurea fermecată”.

Tarifele de participare la eveniment sunt 40 lei, bilet întreg, și 30 lei, pentru posesorii Cardului CulturaPlus. Mai multe informații puteți găsi AICI!