Spațiu de așteptare pentru cei care dau examenul pentru permisul auto

Primarul Felix Borcean își dorește condiții optime pentru participanții le examenele școlii de șoferi de pe raza municipiului Caransebeș. În acest sens, Primăria va amenaja un spațiu lângă sediul Poliției Locale.

Edilul urbei s-a întâlnit cu reprezentanții firmelor care desfășoară activitatea de instructori auto în urma unei solicitări primite de la o cursantă în vederea găsirii unor soluții pentru ca atunci când se desfășoară examenul pentru obținerea permisului de conducere să nu mai existe disconfortul ca toți elevii să rămână în stradă, în așteptarea rândului.

Recunosc că m-a contactat o doamnă care în prezent urmează cursurile unei școli de șoferi care ne-a propus să facem această întâlnire, eu am convocat pe toți patronii acestor firme, au răspuns aproape toți prezent și le-am promis că în cel mai scurt timp vom amenaja un spațiu corespunzător într-o locație lângă Poliția Locală. Acest spațiu va fi dotat cu toalete atât pentru bărbați, cât și pentru femei pentru a avea condiții optime pentru cei care petrec destul de mult timp în așteptarea intrării la examenul de traseu”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

Edilul a luat la cunoștință și o altă problemă ridicată de instructorii auto cu privire la inițiativa unor patroni de firme de a-și rezerva de la sine putere unele spații de parcare râvnite de mai mulți cetățeni.

Orașul este sugrumat din punct de vedere al parcărilor, iar dacă cineva dorește să dețină un astfel de loc de parcare trebuie să intre în legalitate și să achite taxa aferentă acestui spațiu”, a mai precizat primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean.

FOTO: eskape.ro