Spania 1.78 și Italia 2.55 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru meciurile din cadrul EURO de astăzi, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Elveția – Spania (ora 19:00) cota 1.78

Elveția a ajuns pentru prima dată în sferturile EURO după o revenire excepțională împotriva campionilor mondiali Franța. Cu toate acestea, vor începe din nou ca outsideri în disputa din această seară de pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg, împotriva Spaniei.

leader board 728 x 90 px

Aceasta va fi cea de-a patra întâlnire dintre Elveția și Spania de la un turneu final, dar prima la un Campionat European. Spaniolii au ajuns în sferturi tot după un adevărat spectacol contra Croației, iar o victorie în sfertul de finală din această seară va pune celelalte participante pe gânduri, deoarece Spaniolii au câștigat de fiecare dată EURO după victorii în sferturi (1964, 2008, 2012).

*Mozzart Bet răsplătește cu 24 de beri orice bilet câștigat cu o cotă totală de minimum 24, pe care se regăsește cel puțin un meci de la EURO.

Belgia – Italia (ora 22:00) cota 2.55

Un gol superb al lui Thorgan Hazard împotriva Portugaliei a rezervat locul belgienilor în sferturile EURO. Victoria contra Portugaliei poate fi de bun augur pentru elevii lui Roberto Martinez, deoarece în 4 din 5 rânduri când o echipă a eliminat campionii europeni au continuat drumul până la final, ridicând trofeul.

Chiar dacă belgienii au o echipa extraordinară, Italia este favorita acestei confruntări, aceștia fiind neînvinși împotriva Belgiei la turneele finale.

*La Mozzart Bet poți câștiga în fiecare zi pe perioada EURO 2000 lei. Ai șanse chiar și dacă pierzi biletul!

 

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.