Sorin Grindeanu revine în PSD! „Figurile uzate trebuie să facă un pas în spate!”

Fostul premier Sorin Grindeanu, prezent la Conferința de Alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”, ocazie cu care a transmis și un mesaj unor grei ai partidului. 

„Eu voi reveni în politica PSD într-un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru țară. Nu voi ține isonul unor proiecte personale ale lui x, y, indiferent cum se cheamă acea persoană. Dacă lucrurile acestea se vor întâmpla, am fost om de stânga, sunt și voi fi om de stânga și voi reveni în PSD”, a spus Grindeanu.

În plus, cărășeanul le-a spus celor prezenți că „figurile uzate ale PSD nu trebuie să plece, trebuie să facă un pas în spate”.

În decembrie, Sorin Grindeanu declara, pentru MEDIAFAX, că se va gândi „foarte serios” la invitația de a se reîntoarce în partid, lansată de PSD Timiș. Reacția a venit în contextul în care Sorin Grindeanu a participat atunci la o ședință extinsă a organizației PSD Timiș, ocazie cu care foștii colegi de partid i-au adresat invitația de a se reînscrie în formațiune, a anunțat liderul filialei din Timiș, Alfred Simonis.