Sorin Grindeanu, mesaj către toți membrii PSD: „Să nu vă fie frică să fiți de partea bună!”

După o noapte tumultoasă, încă premierul Sorin Grindeanu le-a transmis un mesaj, în această dimineață, atât oamenilor care îl susțin, cât și membrilor PSD.

Se pare că toți miniștrii Cabinetului Grindeanu și-au dat demisia, însă premierul nu cedează. Acesta a transmis, în această dimineață, chiar și un mesaj de mulțumire susținătorilor și unul de încurajare colegilor de partid.

„Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare!”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook în această dimineață.

Prim-ministrul ia în calcul o demisie numai dacă președintele Klaus Iohannis va fi de acord să numească un alt premier PSD.

Cât privește liderul partidului din Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, acesta pare să îl susțină pe Sorin Grindeanu doar din umbră, fără vreo declarație publică în acest sens, rezumându-se doar la postări pro-Grindeanu pe pagina sa de Facebook.