Sorin Grindeanu, la Bocșa: „Pentru centura orașului, finanțarea există”

grindeanu hurduzeu pascu
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

L-a asigurat ministrul Transporturilor pe primarul Mirel Pascu, după vizita făcută astăzi la Bocșa.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, s-a aflat astăzi, preț de câteva ore, în Caraș-Severin. Vizita a fost prilejuită de trecerea liberalului Brian Filimon, primar de Măureni, în PSD.

CITEȘTE ȘI: Primarul Filimon a primit botezul focului în PSD de la prim-vicepreședintele Grindeanu

După evenimentul de la Măureni, la care a participat întregul stuff PSD Caraș-Severin, Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu s-au oprit la Bocșa unde, alături de primarul Mirel Pascu, cei doi politicieni au făcut o scurtă plimbare prin oraș și au stat de vorbă cu cetățenii din zona MFA.

De aici, Grindeanu, Hurduzeu și Pascu s-au mutat în zona Insulei Paradis și mai departe spre ieșirea din oraș, la Colțan, în punctul în care urmează să se construiască, cu finanțare de la Ministerul Transporturilor, sensul giratoriu care va lega DN 58B, tronsonul de drum dintre Reșița și Timișoara, de viitoarea centură ocolitoare a Bocșei.

Bani pentru această centură sunt. Sigur că atunci când vorbim de proiect, cu pasaje peste drumul național, peste căi ferate, pare puțin în plan îndepărtat. Dar nu e îndepărtat și sunt convins că, în continuare, cu Mirel Pascu aici în forță, așa cum a fost în ultimii doi ani, se vor termina studiul de fezabilitate și proiectarea în următoarele 10 luni. După acești pași, Primăria va putea ține licitația rapid și, în primăvara anului viitor, se va putea intra cu lucrarea în execuție. Repet, partea cea mai importantă, partea financiară, există”, a declarat Sorin Grindeanu.

În completarea celor spuse de Grindeanu, primarul Bocșei a declarat: „Centura va merge pe piloni, peste drumul național și va continua în dreapta râului Bârzava până după bariera de la Berzovia. Este o lucrare complexă, o lucrare de artă, foarte frumoasă, proiectanții noștri chiar au apreciat peisajul și zona, și se va asemăna foarte mult cu o centură din Italia. Din zona în care ne aflăm (Colțan n.r.) se va putea merge și spre Moniom pe drumul național, iar la Moniom este prevăzută urcarea pe noua centură a Reșiței, care are descărcare spre Caransebeș”.

grindeanu bocsa

dragomir grindeanu pascu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/