Sorin Grindeanu: „Felix trebuie să își construiască echipa cu care să câștige în 2024!”

felix borcean sorin grindeanu
explo 1000x200

Primarul Caransebeșului va prelua șefia organizației locale PSD! Are mână liberă de la cel mai înalt nivel al partidului să-și aleagă oamenii-cheie și să elimine toate tensiunile dintre social-democrații gugulani!

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a dezvăluit scenariul pregătit pentru un nou succes PSD în Caransebeș. „Felix trebuie să își construiască echipa cu care să câștige în 2024. Felix are sprijinul meu total să își facă așa cum crede el echipa, nu cum crede X, Y, indiferent cum îl cheamă. Felix trebuie să își construiască echipa așa cum crede el că va recâștiga în 2024. Orice ingerințe mai mult sau mai puțin binevoitoare nu își au locul! Orice echipă are nevoie de un căpitan de echipă ca să funcționeze lucrurile, iar căpitanul de echipă din Caransebeș este Felix! Este dreptul lui și totodată și o responsabilitate pe care și-o ia Felix. Va fi motorul acestei organizații, e normal să își facă echipa așa cum crede el!”, a afirmat Grindeanu.

Liderul PSD a mai anunțat că se vor organiza curând alegeri în toate organizațiile din țară care au în acest moment conduceri interimare. E și cazul Caransebeșului, unde interimatul a fost preluat recent de secretarul general PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu. Asta doar până la momentul organizării alegerilor conform Statutului. „Luca are treabă la Oțelu, iar ca secretar general de organizație are foarte multă treabă în județ, El nu a venit la Caransebeș pentru a rămâne președinte. PSD s-a întărit cu venirea lui Felix și a altor primari, dar în continuare există o organizația din Reșița, unde e nevoie de foarte multe, iar secretarul general cu asta se ocupă.”, a mai spus prim-vicele PSD.

banner 970 x 250