Profesorul Dragomir, în fața procurorilor! Și-ar fi folosit funcția politică pentru favorizarea unor persoane!

Consilier local al Caransebeșului, Cristian Dragomir a fost prins pe picior greșit de către inspectorii de integritate, care au sesizat Parchetul Înaltei Curți!

„În perioada exercitării mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local din data de 29 aprilie 2021 privind darea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 13.522 mp, proprietatea Municipiului Caransebeș, clubului sportiv în cadrul căruia persoana evaluată deține o funcție contractuală. Astfel, persoana evaluată a încălcat prevederile art. 70 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. e) din O.U.G. nr. 57/2019.”, informează Agenția Națională de Integritate.

În consecință, inspectorii ANI au sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție  cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către consilierul local PNL a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301  din Codul Penal. Și asta pentru că, în exercitarea atribuțiilor de consilier local a îndeplinit un act prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru  clubul sportiv în cadrul căruia deține o funcție contractuală, respectiv darea în folosință gratuită a unui teren în suprafață de 13.522 mp, proprietatea orașului.

gif card de energie dacus 1000x100

Profesorul Dragomir a rămas blocat la aflarea deciziei ANIl. „Eu sunt angajat al clubului, nu am putere de decizie, nu am funcție de conducere care să-mi permită să-mi creez vreun avantaj. Nu mi-am făcut un bine mine, nu am obținut niciun folos prin votul meu în Consiliul Local. E ceva ciudat! Nu mi-am pus problema că nu pot vota un lucru pentru comunitate. Nu am niciun beneficiu personal, e o tâmpenie. Eu nu sunt implicat în afaceri, nici nu am cuvinte, eu chiar fac lucruri vizibile pentru comunitate. Cred că se face anul de când mi-au solicitat informații cei de la ANI. Nici măcar nu am primit decizia ANI, rămâne să o primesc și să văd ce e de făcut.”, a precizat pentru Express de Banat consilierul local PNL.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/