Sorin Grindeanu avertizează PNL: să lăsăm oamenii să decidă, nu șmecheria și nu furtul!

grindeanu sorin
untitled design set 970x90 px

Prim-vicepreședintele PSD are informații potrivit cărora Silviu Hurduzeu ar putea avea un număr mare de voturi anulate la scrutinul din 9 iunie, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu 4 ani, când a pierdut alegerile!

Sorin Grindeanu se teme că alegerile în Caraș-Severin ar putea fi fraudate, urmărindu-se ca Silviu Hurduzeu să rateze fotoliul de președinte al Consiliului Județean. „Știu și știm anumite lucruri care au apărut legate de numărarea voturilor și de numărul extraordinar de mare de voturi nule din Caraș-Severin din 2020. Vreo 10.000! Știu și de anumite ținte pe care unii le-au transmis pe fiecare secție de votare, să existe un număr de voturi nule ale lui Silviu Hurduzeu. Le știm! Avem și oameni care vorbesc despre asta! Fac un apel către ceilalți competitori să desfășurăm o campanie electorală corectă și să lăsăm oamenii să decidă, nu șmecheria. Și nu furtul! Ăsta este apelul meu pentru toți ceilalți competitori. Repet, știu și știm ce s-a făcut în 2020! Apelul meu acum este pentru o campanie corectă și cărășenii să decidă!”, a avertizat prim-vicepreședintele PSD.

Într-adevăr, în 2020, peste 7.000 de voturi cu ștampila pusă pe candidatul Silviu Hurduzeu au fost anulate. Asta a și făcut diferența. PSD își acum măsuri suplimentare de precauție pentru ca istoria să nu se repete.

silviu h

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/