Sorin Grindeanu ar trebui să stea departe de PSD!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Deputatul de Caraș-Severin Valeria Schelean-Șomfelean, unul dintre principalii comunicatori ai PNL, consideră că nici măcar Sorin Grindeanu nu poate opri prăbușirea social-democraților. Mai mult decât atât, ar trebui să-și vadă de ANCOM, nu de problemele partidului din care a fost dat afară.

Posibila revenire a fostului premier în PSD și chiar preluarea șefiei partidului în primăvara acestui an nu îngrijorează pe nimeni în PNL. „Nu ne pune probleme niciun candidat, posibil candidat PSD, la funcția supremă în cadrul acestei formațiuni politice și nici nu ne privește pe noi ce fac ei în bucătăria lor internă.”, a comentat Valeria Schelean-Șomfelean. 

1000x100 casa brutarului

Referitor la tot mai desele prezențe ale lui Sorin Grindeanu la acțiuni de partid ale social-democraților, deputatul liberal săune că președintele ANCOM ar trebui să analizeze foarte atent, pentru că poziția în care se află îi interzice să se asocieze din punct de vedere politic cu o anumită formațiune. „Ar trebui să se delimiteze de mesajele politice, de acțiunile politice ale PSD, dar îl privește în ce limite dorește să apară în spațiul public alături de foștii colegi din PSD. Să nu uităm totuși că este primul prim-ministru PSD dat jos prin moțiune de cenzură, inițiată de propriul partid, pentru că domnul Grindeanu s-a aflat în această anomalie în care proprii colegi au vrut să-l demită.”, a mai spus Valeria Schelean-Șomfelean.

expres banat 1000x100 (2)