Sorin Grindeanu a băgat în fibrilații grupurile de interese din Ministerul Transporturilor!

grindeanu sorin (4)
untitled design set 970x90 px

Cui îi este frică de viitorul ministru al Transporturilor?! Senatorul PSD Ion Mocioalcă  demască o întreagă campanie media sponsorizată care contestă desemnarea lui Sorin Grindeanu!

Parlamentarul de Caraș-Severin spune despre prim-vicepreședintele PSD că reprezintă cea mai bună soluție pentru Ministerul Transporturilor. Deloc întâmplătoare atunci atacurile lansate la adresa lui Grindeanu, în special pe tema OUG 13, în condițiile în care acesta este autorul OUG 14 care a făcut ca nimeni să nu se mai atingă de legile justiției. „Dincolo de aceste atacuri politice fără fundament, nimeni nu-i poate reproșa nimic din punct de vedere profesional sau moral lui Sorin Grindeanu. Faptul că un om cu CV-ul și experiența sa vine să ajute într-un moment greu este de aplaudat.”, spune Ion Mocioalcă.

Senatorul PSD a identificat locul din care sunt lansate tot felul de săgeți otrăvite către Sorin Grindeanu: „Simultan cu campania media, o serie de grupuri de interese a început să facă presiuni. Și mă refer la grupurile de interese din Ministerul Transporturilor, CFR, de la Aeroportul Otopeni şi alte aeroporturi din ţară, care au intrat în fibrilaţii când au auzit că Grindeanu va fi ministru. Am înţeles că anumite companii din cadrul acestui minister fac deja organigrame, crezând că se eternizează pe posturi sau că cel puţin şase luni, Sorin Grindeanu nu va putea schimba nimic. Mai mult, se caută sprijin politic pentru viitor la diverşi lideri grei din PSD. Eu nu pot decât să îi urez mult succes și să îl asigur de tot sprijinul meu.”