A votat pentru eliminarea statului poliţienesc

Preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, împreună cu soţia sa, Doina Frunzăverde, a mers la secţia de votare de care aparţine pentru a-şi exercita dreptul la vot.

Înainte de orele prânzului, Sorin Frunzăverde a ajuns la secţia de votare împreună cu soţia sa. În ciuda condiţiilor meteorologice vitrege, cei doi au ieşit la vot, ceea ce îi face un exemplu pentru cetăţenii români care au astăzi de făcut o alegere pentru viitorul lor.

Aşa cum am spus-o de multă vreme, azi am votat pentru terminarea, o dată pentru totdeauna, a haosului administrativ din România, a vrajbei politice şi a stării de stat poliţienesc. Cred că acest vot este unul foarte important, unul dintre cele mai importante pe care românii le dau din anul 1990 încoace, un vot într-un an de destin al României şi nu numai”, a declarat Sorin Frunzăverde.

Prezenţa la urne până la această oră este mai mică decât la alegerile locale din vară. Cu toate acestea, preşedintele Consiliului Judeţean a declarat că autorităţile fac tot ce le stă în putere pentru a asigura alegătorilor condiţiile necesare ca să poată ajunge la secţiile de votare.

„Se circulă bine în Caraş-Severin, apropo de aceste condiţii deosebite de vot. Inclusiv drumul spre Semenic este deschis pe un sens, în cazul în care doreşte cineva să coboare de pe munte ca să voteze. Despre prezenţa la vot pot să spun că este foarte mică, dar sper totuşi că românii vor ieşi astăzi la vot. Sunt şi condiţiile astea de iarnă dificile în anumite zone din Banat şi Transilvania. E mai puţin decât la alegerile locale din vară, dar eu am speranţa că înţelegând importanţa acestui vot şi a acestui moment electoral, compatrioţii noştri vor veni în număr mare la vot, chiar şi în aceste condiţii”, a mai adăugat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.