Frunzăverde plecă de la Consiliul Județean!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a demisionat din Partidul Democrat Liberal, așa cum a precizat vineri că va face. Acesta a depus demisia la sediul PDL și se pregătește să demisioneze inclusiv din funcția de președinte al forului județean.

PDL a rămas fără prim-viceprședinte la nivel național, după ce Sorin Frunzăverde a demionat atât din funcție, cât și din calitatea de membru al partidului. Acesta a explicat încă o dată că nu a luat decizia dintr-un oportunism, demn de condamnat, ci pentru că viziunea sa nu a mai coincis cu cea a conducerii PDL. „22 de ani am fost alături de PDL. Au fost și perioade în care am stat mai prost în sondaje decât acum, dar asta nu a înseamnat că eu am plecat. Acum, am luat decizia să fac acest lucru pentru că opțiunea mea politică diferă de cea conducerii, așa cum am mai explicat. În plus, sondajele făcute de USL pentru Consiliul Județean, arătau că 60% dintre cărășeni m-ar fi votat la alegeri”, a declarat Sorin Frunzăverde în urmă cu doar câteva momente pentru Antena 3.

Acesta a spus că mâine dimineață renunță și la funcția de președintele al Consiliului Județean, astfel că unul dintre cei doi vicepreședinți va prelua conducerea.